Céges feliratos egér, kábelrendező ajándékok

Céges feliratos egér, kábelrendező ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Ha azt akarjuk, hogy irodai asztalunkon ne hatalmasodjon el a munkánkhoz szükséges eszközök tömkelege, akkor célszerű 2in1 termékeket használni, mint például a számítógépes egér. Mindig kéznél van, és kis helyen is elfér. Egyediesítésre igény szerint több lehetőség van, akár az egész felületen is.

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a Te keresztneved hányadik? Mondd meg, hogy hívnak!

Ilyen sorrendben kérem:

Keresztneved:

1.)
Barb***
1 856 886 termék

2.)
O***
1 610 722 termék

3.)
F*n**
939 254 termék

4.)
A*****
344 579 termék

5.)
G**or
304 692 termék

Összesen 801 név:
 
18 783 532 termék

ajándékok egér, feliratos kábelrendező Céges
ajándékok egér, feliratos kábelrendező Céges
ajándékok egér, feliratos kábelrendező Céges
ajándékok egér, feliratos kábelrendező Céges

Még több Elektronika: fülhallgató, fejhallgató :: számológép :: Elektronika :: töltő, power bank :: USB kábel, elosztó :: hőmérő :: adapter :: hangfal, hangszóró :: ventilátor

Az egéralátétek a modern kor technikáit követik, így mindig naprakészen a megfelelő ajándéktárgyaink közül válogathat. Ha nem talál a hagyományos klasszikus egéralátétek között - amikre transzfer vagy direkt szitanyomással történő emblémázásától egészen az egyedi gyártásig minden egy helyen megoldható: a Golding Reklámügynökségénél, ahol színvonalas emblémázási technikák által személyre szabott feliratozással látjuk el a kívánt reklámajándékot.

További reklámajándék kategóriák: Írószer :: Pendrive :: Óra :: Táska :: Ruházat :: Szerszám, közlekedés :: Szabadidő :: Irodaszer :: Ruházat-kiegészítő :: Öngyújtó :: Mappa, névjegytartó :: Piperecikk :: Tárca, kulcstartó :: Esernyő :: Konyha :: Étel, ital