Céges feliratos egér, kábelrendező ajándékok

Céges feliratos egér, kábelrendező ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Ha azt akarjuk, hogy irodai asztalunkon ne hatalmasodjon el a munkánkhoz szükséges eszközök tömkelege, akkor célszerű 2in1 termékeket használni, mint például a számítógépes egér. Mindig kéznél van, és kis helyen is elfér. Egyediesítésre igény szerint több lehetőség van, akár az egész felületen is.

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a lakóhelyed hányadik? Add meg az irányítószámodat!

Ilyen sorrendben kérem:

Irányítószámod:

1.)
****,**u**pes*
3 153 894 termék

2.)
2**1**Al*óné*e**
1 803 667 termék

3.)
1*3** *ud****t
595 700 termék

4.)
*9*0, *á****a***
326 571 termék

5.)
1*8***B**a****
315 069 termék

Összesen 992 település:
 
19 530 032 termék

ajándékok feliratos kábelrendező Céges egér,
ajándékok feliratos kábelrendező Céges egér,
ajándékok feliratos kábelrendező Céges egér,
ajándékok feliratos kábelrendező Céges egér,

Még több Elektronika: ventilátor :: fülhallgató, fejhallgató :: töltő, power bank :: számológép :: adapter :: USB kábel, elosztó :: hangfal, hangszóró :: hőmérő :: Elektronika :: rádió

Az egéralátétek a modern kor technikáit követik, így mindig naprakészen a megfelelő ajándéktárgyaink közül válogathat. Ha nem talál a hagyományos klasszikus egéralátétek között - amikre transzfer vagy direkt szitanyomással történő emblémázásától egészen az egyedi gyártásig minden egy helyen megoldható: a Golding Reklámügynökségénél, ahol színvonalas emblémázási technikák által személyre szabott feliratozással látjuk el a kívánt reklámajándékot.

További reklámajándék kategóriák: Szerszám, közlekedés :: Esernyő :: Ruházat :: Szabadidő :: Konyha :: Étel, ital :: Mappa, névjegytartó :: Táska :: Irodaszer :: Öngyújtó :: Tárca, kulcstartó :: Ruházat-kiegészítő :: Pendrive :: Piperecikk :: Óra :: Írószer