Céges feliratos egér, kábelrendező ajándékok

Céges feliratos egér, kábelrendező ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Ha azt akarjuk, hogy irodai asztalunkon ne hatalmasodjon el a munkánkhoz szükséges eszközök tömkelege, akkor célszerű 2in1 termékeket használni, mint például a számítógépes egér. Mindig kéznél van, és kis helyen is elfér. Egyediesítésre igény szerint több lehetőség van, akár az egész felületen is.

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a Te keresztneved hányadik? Mondd meg, hogy hívnak!

Ilyen sorrendben kérem:

Keresztneved:

1.)
Ba*bar*
848 590 termék

2.)
Fann*
639 449 termék

3.)
***l**k*
589 888 termék

4.)
**r
573 003 termék

5.)
**b*r
350 863 termék

Összesen 770 név:
 
16 931 063 termék

kábelrendező egér, feliratos Céges ajándékok
kábelrendező egér, feliratos Céges ajándékok
kábelrendező egér, feliratos Céges ajándékok
kábelrendező egér, feliratos Céges ajándékok

Még több Elektronika: ventilátor :: hőmérő :: hangfal, hangszóró :: fülhallgató, fejhallgató :: USB kábel, elosztó :: töltő, power bank :: rádió :: hang és kép lejátszó :: Elektronika :: adapter :: számológép

Az egéralátétek a modern kor technikáit követik, így mindig naprakészen a megfelelő ajándéktárgyaink közül válogathat. Ha nem talál a hagyományos klasszikus egéralátétek között - amikre transzfer vagy direkt szitanyomással történő emblémázásától egészen az egyedi gyártásig minden egy helyen megoldható: a Golding Reklámügynökségénél, ahol színvonalas emblémázási technikák által személyre szabott feliratozással látjuk el a kívánt reklámajándékot.

További reklámajándék kategóriák: Pendrive :: Szerszám, közlekedés :: Táska :: Öngyújtó :: Irodaszer :: Konyha :: Óra :: Írószer :: Esernyő :: Étel, ital :: Tárca, kulcstartó :: Szabadidő :: Ruházat-kiegészítő :: Mappa, névjegytartó :: Piperecikk :: Ruházat